آموزشگاه مدرس خوب با بیش از 11 سال تجربه در زمینه تدریس خصوصی و مشاوره تحصیلی با همکاری اساتید دانشگاه، دبیران رسمی آموزش و پرورش و مشاوران تحصیلی متخصص در زمینه تدریس و مشاوره تحصیلی با جدیدترین متد های آموزشی آماده ارائه خدمات به شما دانشجویان و دانش آموزان گرامی می باشد.
خبرنامه
براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
طرح درس نشانه ی برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ی روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه گ برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه گ روی لینک دانلود کلیک نمایید.
آیا در تهران بدنبال معلم تخصصی اول دبستان می گردید؟؟؟؟؟
سایت معلم اول با همکاری کادری مجرب و توانا از دبیران رسمی آموزش پرورش و مدارس برتر غیر انتفاعی این امکان را برای شما فراهم نموده است که در اسرع وقت مشاوران حرفه ای خود را به منزل یا محل کار شما اعزام نماید بعد از تعیین سطح کتبی و شفاهی شرایط دانش آموز شما را بسنجد و بهترین دبیر متناسب با روحیات و توانایی های فرزند شما را برای شما در نظر بگیرد. معلم اول همچنین در طی دوره آموزشی دانش آموز شما را تنها نخواهد گذاشت، پشتیبان های تخصصی موسسه در بازه های زمانی کوتاه طی دوره آزمون های سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموز را به صورت حضوری یا مجازی کاملا رایگان برگزار خواهند کرد.
تدریس خصوصی اول ابتدایی توسط معلمان رسمی آموزش و پرورش
شاید برایتان پیش آمده باشد که احساس کرده باشید چون مدرک دانشگاهی دارید می توایند پایه اول دبستان را تدریس کنید اما طبق تحقیقات و تجربیات موسسه مدرس خوب سخت در اشتباهید، تدریس پایه اول دبستان ملزم گذراندن دوره های آموزش ابتدایی می باشد، معلمی در تدریس پایه اول ابتدایی موفق است که در استفاده از روشهای تدریس که به تناسب شرایط مهارت داشته باشد ؛زیرا شیوه تدریس محور تعلیم وتربیت است ومعلم بدین وسیله میتواند هم سطح معلومات شاگردان را بالا ببرد وهم رسالت تربیتی خودرا ایفا کند مدرس خوب تنها موسسه ایست که در پایه اول ابتدایی از کادری 100% تضمینی از دبیران رسمی آموزش و پرورش و دبیران مدارس غیر انتفاعی بهره می گیرد.
ابتدا تمام کلمه هایی که حروف مود نظر در آن بکار رفته را به دانش آموزان آموزش می دهند. بعد دانش آموزان با کمک معلم نشانه ها را در کلمه ها پیدا می کنند.
مثلا برای تدریسنشانه آ ااین کلمه ها آمده است: آب، آبی، دریا، بابا
روش تدریس فارسی اول ابتدایی دوره جدید، به دلیل حجم زیاد کتاب، تقسیم کتاب بهدو بخشبخوانیم و بنویسیم،تغییر کرده و نسبت به گذشته سخت تر شده است.
نکات:
در بخش آموزش نگاره ها، قبل از اینکه شما مطلب اصلی را در قالب داستان و … بیان کنید بهتر است از دانش آموز بخواهید در مورد تصاویرهر نگارهفکر کرده و برداشت خود را از نگاره ها بیان کنند.
در بخش آموزش نشانه ها، دانش آموزان را بهگروه های کوچکدو تا سه نفرهتقسیم کنید. شکل های مربوط به کلمه هایی که نشانه مورد نظر را داردبه صورت پازلدر اختیار دانش آموزان قرار دهید. با راهنمای از دانش آموزان بخواهیدشکل های مرتبط با نشانه هارا در بین پازل ها پیدا کنند.
کلاس اول ابتدایی اولین تجربه برای یک دانش آموز می باشد. هر گونه رفتار و ذهنیت ثبت شده در دانش آموز، در سال های آینده، علاقه وی به تحصیل را رقم خواهد زد.
معلم تدریس خصوصی اولچه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
هیچ دانش آموزی از معلم بداخلاق و یا ترش رو خوشش نمی آید. آن ها شاید مجبور به نشستن بر سر کلاس این دبیران شوند، اما به قطع در یادگیری دچار مشکل خواهند شد. به همین دلیل معلم تدریس خصوصی کلاس اول ابتدایی ، باید دارای ویژگی هایی از قبیل، خنده رو بودن، مهربان بودن، با صبر و حوصله بودن، خلاق، باهوش و در آخر روانشناسی خوب و دوستی بازیگوش برای دانش آموزان باشند. این ویژگی های معلم تدریس خصوصی کلاس اول ابتدایی باعث می شود که دانش آموز با او احساس راحتی کرده و بهتر به حرف ها و توصیه های او گوش دهد.
تدریس خصوصی کلاس اول ابتدایی بهتر است در چه زمانی صورت گیرد؟
تدریس خصوصی کلاس اول دبستان، علیرغم سایر پایه های تحصیلی، بهتر است که همراه با مدرسه رفتن او صورت گیرد. این کار باعث استفاده از زمان های بیشتر برای تمرین کردن می شود. فقط باید دقت داشته باشید که استفاده از تدریس خصوصی کلاس اول دبستان، باعث خستگی بیش از حد او نشود، زیرا در این صورت، نتیجه ای معکوس خواهید گرفت. هفته ای دو جلسه کلاس خصوصی، می تواند برای این دانش آموزان کافی باشد.
حتی می توان از آموزش و تدریس خصوصی کلاس اول دبستان در تابستان نیز استفاده کرد.
چگونه تدریس خصوصی کلاس اول ابتدایی در تهران بیابیم؟
تهران پر جمعیت ترین شهر ایران می باشد که در آن آموزشگاه های خصوصی بسیاری برای تعلیم دانش آموزان وجود دارد. اما اینکه کدام معلم اول ابتدایی در تهران بهتر است، نیاز به آزمون و خطا دارد. اما متاسفانه این فرصت برای دانش آموز فراهم نیست که چندباره بخواهد یک مطلب را از زبان معلمان مختلف دریافت کند. از این رو بهتر است از دبیران رسمی آموزش و پرورش کمک بگیرید که تجربه تدریس پایه اول را داشته باشند " سایت معلم اول" این امکان را برای شما فراهم می کند بهترین معلم اول را با مناسب ترین قیمت را در اختیار داشته باشید.
برای اطلاع از قیمت ها و مشاوره رایگان تماس بگیرید (روی شماره کلیک کنید)
بعد از آشنايي معلمان با خصوصيات كودكان ، شرايط ، ويژگي ها و صفات خاصي نيز از آموزگاران پايه اول ابتدايي انتظار مي رود ، كه اهم آن عبارت است از :
1 – هنر شريف معلمي را صرفاً از روي علاقه انتخاب كرده باشد .
2 – داراي روحيه ي خوبي بوده و از سلامت جسمي و توانايي كافي برخوردار باشد .
3 – فردي مهربان ، گشاده رو ، داراي وضع ظاهري مورد توجه و داراي رفتار دوستانه باشد و كودكان را درك كند .
4 – در حد امكان متاهل و داراي فرزند باشد تا بتواند احساسات كودكان را بيشتر و بهتر درك كند .
5 – صبر و حوصله ي وافري داشته باشد و مشكلات شخصي و خانوادگي خود را در كارش دخالت ندهد .
6 – از اصول تعليم و تربيت آگاهي داشته و تنها ، توجهش به سوي يك كودك يا يك مسئله
معطوف نشود ، بلكه قادر باشد بر كل كودكان و مسايل ديگر هم نظارت داشته باشد .
7 – در خصوص امور خانوادگي نوآموزان و خصوصيات آنها آگاهي داشته باشد تا از اين طريق ، كار تربيت او ، آسان تر صورت بگيرد .
8 – در باره ي مسائل ايمني ، بهداشت ، تغذيه ي كودكان و مخصوصاً امراض مسري اطلاعاتي داشته باشد .
9 – از رشد عقلاني ، عاطفي ، وضع جسماني و رفتار اجتماعي كودكان نيز معلوماتي داشته باشد .
10 – داراي خلاقيت و نوآوري در كارش بوده و اطلاعات كافي در زمينه ي علوم و رياضيات به زبان ساده و ادبيات كودكان و هنرهاي خاص كودكان داشته باشد .
11 – به روش هاي صحيح آموزش خواندن و نوشتن و حساب كردن كاملاً مسلط بوده و به اين كه كودكان با توجه به رشد عاطفي و رواني خود دروس مختلف را با كدام روش بهتر ياد مي گيرند ، آگاهي داشته باشد .
شناسايي كودك و تبديل كلاس به محيطي شاد
اولين رمز موفقيت معلمان در پايه ي اول ابتدايي ، شناسايي كودكان از نظر ويژگي هاي ذهني ، رواني و خانوادگي و پي بردن به تفاوت هاي فردي در بين آنان است كه بنا بر اهميت موضوع ، بزرگان تعليم و تربيت نيز بر آن تاكيد كرده اند . روسو ، در آثار تربيتي خود ، كراراً اين مسئله را يادآور شده و كلاپارد نيز ضمن تاييد نظريه ي روسو ، مقايسه اي رابين معلم و باغبان به عمل مي آورد و اظهار مي دارد : " همان طور كه باغباني و گلكاري بر مبناي شناخت گياهان و گلها انجام مي شود ، تعليم و تربيت نيز بايد بر مبناي شناسايي كودك پي ريزي شود . "
بعد از مسئله ي شناسايي كودك ، موضوع حائز اهميت در اين پايه ، تبديل كردن كلاس و محيط آموزشي به محيطي شاد و مورد پسند دانش آموزان است . زيرا كودكاني كه تازه از محيط خانواده جدا شده و پا به يك محيط جمعي نهاده اند ، همواره دستخوش فشارهاي رواني و اضطرابهاي حاصل از اين جدايي هستند و چنان كه مي دانيم اضطراب و فشارهاي رواني ، فعاليتهاي ذهني و قدرت يادگيري بچه ها را كاهش مي دهد . بنابراين ، اگر ما بتوانيم محيطي را كه براي كودك خوشايند و مطلوب بوده و توام با شادي هاي لذت بخش كه اقتضاي سني كودك است ، را با برخوردهاي آگاهانه و ملاطفت آميز خويش ، فراهم آوريم ، باعث بوجود آمدن آرامش رواني ، انبساط خاطر و بالا بردن توان يادگيري و افزايش سازگاري كودك و كلاً برخورداري از احساسات خوشايند نسبت به كلاس و محيط مدرسه و معلم خواهيم شد و زمينه هاي شكوفايي استعدادهاي پنهان آنان را هموار خواهيم ساخت ولي مسئله ي مهم در اينجاست كه چگونه بايد اين محيط را بوجود بياوريم ؟ مهمترين شرط فراهم آوردن چنين محيطي ، رعايت مسئله ي تصبي ( خود را به كودكي زدن ) و دانستن زبان كودكي است :
چونكه با كودك سرو كارت فتاد
پـس زبـان كودكي بايد گشـاد
اين شعر در واقع برگرفته از فرمايشات پيامبر بزرگوار اسلام است كه فرموده اند : من كان عنده صبي فليتصاب له ، " كسي كه كودك نزد اوست ، بايد با او رفتار كودكانه در پيش گيرد ."
حال ما بايد بدانيم زبان كودكي كه اين همه به آن سفارش شده و در باره ي آن تاكيد مي شود ، چيست ؟ زبان كودكي در واقع همان گفتار بي پيرايه و ساده أي است كه كودكان با يكديگر حرف مي زنند ، همان زبان مخصوصي است كه عاري از هر گونه پيچيدگي ها و غوامض است . همان زبان مخصوصي است كه در صورت تسلط معلم بر آن ، ديوارهاي فاصله بين معلم و شاگردان از بين خواهد رفت و شاگردان با تمامي وجود خويش ، معلم را تا اعماق جانشان پذيرا خواهند بود . تسلط بر چنين زباني كه يك دنيا معني و مفهوم در آن نهفته است ، داشتن شرايط بسياري از جمله : آگاهي از جريانات رشدي فراگيرنده ، عاشق بودن و داشتن سوز معلمي به معناي واقعي آن ، دانا بودن به احوال كودك ، داشتن صداقت و صميميت ، داشتن ثبات عاطفي و شناخت و درك كودك ، داشتن صبر و حوصله ي فراوان و خودشناسي و خودآگاهي و شناختن احساسات و افكار و انتظارات خود نسبت به كودك است كه در اين راه ، داشتن تخصص و تجربه ، و طي كردن مدارج تحصيلي و استفاده ي بهينه از يافته هاي نوين آموزشي از ضروريات است .
طرح درس نشانه ی ش برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ی ش روی لینک دانلود کلیک نمایید.
مدرس خوب تخصصی ترین مرکز تدریس خصوصی اول ابتدایی در تهران با همکاری دبیران رسمی آموزش و پرورش کلاس تقویتی اول ابتدایی را در منزل شما با بیشترین بازدهی برگزار می کند. برای آشنایی با خدمات مدرس خوب اینجا کلیک کنید.
همین الان تماس بگیرید مشاوران موسسه به صورت رایگان شما را راهنمایی خواهند کرد.
طرح درس نشانه ی پ برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ی پ روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه ژ برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ژ روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه زبرای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ز روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس علوم اول دبستان برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت مارا به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نماید. برای دانلود طرح درس سالانه علوم اول دبستان روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه خ برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه خ روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه خوا برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه خوا روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه او-و برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه او-و روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه ت برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ت روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه ی َ اَ برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ی َ اَ روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه س برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه س روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه ر برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ر روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه م برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه م روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه د برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه د روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه ب برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه ب روی لینک دانلود کلیک نمایید.
طرح درس نشانه آ برای دبیران محترم پایه اول دبستان به صورت رایگان در سایت بارگزاری شده است، امیدوارم مورد توجه شما همکاران عالی قدر قرار گیرد و سایت ما را به همکاران و والدین دانش آموزان پایه اول معرفی نمایید. برای دانلود طرح درس نشانه آ روی لینک دانلود کلیک نمایید.
یه روز بارانی و سرد حرف(خ)و حرف(ا) تصمیم می گیرند که به خانه ی خواهرشان که در روستایی دیگر بود،بروند در مسیر که از کوچه باغ ها می گذشتند ،پشت یه تخته سنگ صدای ناله ای را شنیدند.
برگشتند و پشت تخته سنگ را نگاه کردند. حرف(و)را دیدند در حالی که از شدت سرما و باران رمقی در بدن نداشت. به او گفتند(و) این جا چکار می کنی گفت من زمانی که هوا مناسب بود بدون چتر و لباس گرم برای گردش از شهرک الفبا بیرون آمدم و این جا دچار باران و سرما شدم و حالا از شما می خوام که به من کمک کنید تا نجات پیدا کنم و اگر شما به من کمک نکنید از سرما و باران همین جا تلف می شم.
حرف(خ) و(ا)گفتند که ما داریم میریم خانه ی خواهرمان و نمی تونیم تو رو با خودمون ببریم چرا که خانه ی خواهرمان کوچک است و حتما برای مهمان ناخوانده ای چون تو تهیه ی غذا ندیده است.
حرف(و) از اونا خواهش کرد تا او را با خود ببرندو گفت اگر او نو نبرند اون جا تلف می شه.
حرف(خ) و(ا) فکری کردند و گفتند ما تو رو با خودمون می بریم ولی به یه شرطی که ما تو رو وسط خودمون قرار می دیم و اصلا نباید صدات دربیاد و اگر صدات دروآمد ما دیگه تو رو نمی بریم و ازش خواهش کردند که جاهایی که اونا میگن اصلا صداش در نیاد مثل کجاها:
ازشخواهشکردند .
پیشخواهرصدات در نیاد.
موقعخوابتوتخت خوابصدات در نیاد.
موقع کتابخواندنصدات در نیاد.
و با مثال هایی از این دست و به زبان بچه ها این درس را تدریس کرده و کلمات جدید درس رامی نویسیم.
ابتدا تصویر بزرگ کتاب را در دید دانش آموزان قرار می دهیم و از آن ها میخواهیم که با اجازه گرفتن از معلم,هرآنچه را که می بینند بیان کنند.سپس از دانش آموزان میخواهیم تا در گروه هایشان با هم مشورت کنند و هر آنچه را که قبلا بیان نکرده اند,بگویند
حال معلم از دانش آموزان میخواهد تا برای تصویر,داستانی بسازند . یکی از دانش آموزان این کار را انجام میدهد.
نشانه را به بچه ها نشان می دهیم و می گوییم که شبیه کدام یک از نشانه هاست و چند شکل دارد
کارت های آموزشی:
در این مرحله معلم کارتهای آموزشی کتاب" جوجه , گنجشک , نارنج, برنج" را به دانش آموزان نشان میدهد و می پرسد که چه میبنند؟نشانه قرمز در کجا قرار دارد و چه صدایی دارد بچه ها نیز چند بار آن کلمه و صدای نشانه را تکرار میکنند.سپس یکی یکی جلو آمده و کارتها را روی تصویر بزرگ نشان می دهند
در مرحله ی بعدی,دانش آموزان کارتهایی را که از قبل تهیه کرده اند( مانند جغد , برج و … )جلو آورده و نشانه های شبیه هم را به صورت ستونی می چینند.مثلا معلم کارت مادر را بالا می چسباند هر دانش آموزی که کارتی دارد که نشانه ی قرمز آن شبیه نشانه ی قرمز این واژه است آن را زیر آن می چسباند .
کار گروهی نشانه ج
برای تدریس نشانه «ج» از قبل جوجه، تاج و نوک جوجه برای همه گل هایم با مقوا
درستکردم، و تدریسم را ابتدا با اجرای یک نمایش آغاز کردم ابتدا همه دانش آموزان
نوکجوجه رابه صورت خود زدند و سپس مراسم تاج گذاری پادشاه جوجه ها را برگزار
کردند وهمه آن هابه صورت گروهی شعر «جوجه جوجه طلایی...» را خواندند.
وقتی نمایش تمام شد از دانش آموزانم پرسیدم: «بچه ها به نظرتون امروز میخوایم چه
ابتدا تصویر بزرگ کتاب را در دید دانش آموزان قرار می دهیم و از آن ها میخواهیم که با اجازه گرفتن از معلم,هرآنچه را که می بینند بیان کنند.سپس از دانش آموزان میخواهیم تا در گروه هایشان با هم مشورت کنند و هر آنچه را که قبلا بیان نکرده اند,بگویند
همچون تدریسهای قبلیتون کارت واژگان نشانه ل رو اماده کنید و میان گروه ها تقسیم کنید
از بچه ها بخوایین که با خود کاردستی یا نقاشی چیزهایی رو بیاورند که نشانه ل دارد مانند(فیل لاک پشت کلاغ لک لک بلبل پلنگ تلفن النگو لامپ گل )یا (کلم لبو لیمو شلغم پرتقال)
نشانه ل رو به صورت فانتزی و در ابعاد بزرگ روی تابلو بکشین
برای ایجاد انگیزه می توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید میتونید بچه ها رو ببرین حیاط مدرسه و باهم بازی فوتبال و والیبال انجام بدن یا در حیاط مدرسه براشون مسابقه لی لی بگذارید از والدین هماهنگ کنی که برای بچه ها شلغم یا لبو بیارن
با ورود به کلاس شاد و سرحال با بچه ها سلام کنید و شعر سلام رو براشون بگین
سلام سلام به روی ماهتون به گرمی نگاهتون
به قلب پاک و صافتون به موهای سیاهتون
سلام سلام بچهها گلهای سرخ و زیبا سلام سلام بچهها عزیزای مثل ماه
سلام به هر ستاره به ابر پاره پاره
به دانه ای که از خاک درآمده،دوباره
سلام چه خوب و زيباست غنچه روي لبهاست
به هر كي مي رسيم ما كلام اول ماست
خودتون دستمال کاغذی ببرین کلاس با بچه ها گل درست کنید
به بچه ها بگین یک لانه و پرنده نقاشی کنن
میتونید یه تلفن دست بگیرید و با ورود به کلاس این شعر رو بخونید تلفن
بازتلفن زنگ میزنه
توگوشم اهنگ میزنه
من گوشی روبرمیدارم
میگم الو سلام دارم
باباجونم صداش میاد
صدای خنده هاش میاد
ازپشت سیم به من می گه
بزرگ شدی حالا دیگه
صدافرین برپسرم
برات یه هدیه می خرم
تدریس نشانه ل
میتونید ل غیر اخر رو بکشین و تبدیل کنید به ساختمان پلاسکو و برای بچه ها در مورد ان توضیح دهید
می توانید داستنهای زیر رو برای بچه ها تعریف کنید یکی بود. یکی نبود. غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود.
بابا الفبا یه بابای پیری داشت که خوب نمی تونست راه بره. واسه همین براش عصا درست کرده بود. اما بابا بزرگ حواسش پرت می شد و عصاشو گم می کرد. یه روز هم که بابابزرگ عصاشو گم کرده بود، بچه های بابا الفبا دنبال عصای بابا بزرگ گشتن، اما این دفعه نتونستن پیدا کنن. واسه همین نشستند و فکر کردند که چیکار کنند که بابابزرگ عصاشو گم نکنه. بچه ها می دونید حدس بزنید که چه فکری کردند؟
بله عزیزان من. 2 تا عصا برای بابا بزرگ دست کردند که اگه یکیش گم شد و یا خراب شد، بتونه از عصای اضافی استفاده بکنه. البته این تنها مزیتش نبود. روی عصا دزد گیر هم نصب کرده بودند. اگه گفتین صدای دزدگیر چطوری بود؟
بله بچه های گلم، صدای عصای بابابزرگ این بود:ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل ل
ابتدا تصویر بزرگ کتاب را در دید دانش آموزان قرار می دهیم و از آن ها میخواهیم که با اجازه گرفتن از معلم,هرآنچه را که می بینند بیان کنند.سپس از دانش آموزان میخواهیم تا در گروه هایشان با هم مشورت کنند و هر آنچه را که قبلا بیان نکرده اند,بگویند
.
حال معلم از دانش آموزان میخواهد تا برای تصویر,داستانی بسازند . یکی از دانش آموزان این کار را انجام میدهد.
نشانه را به بچه ها نشان می دهیم و می گوییم که شبیه کدام یک از نشانه هاست و چند شکل دارد.
کارت های آموزشی:
در این مرحله معلم کارتهای آموزشی کتاب( قاشق, بشقاب , قوری , چاقو , قندان )را به دانش آموزان نشان میدهد و می پرسد که چه میبنند؟نشانه قرمز در کجا قرار دارد و چه صدایی دارد بچه ها نیز چند بار آن کلمه و صدای نشانه را تکرار میکنند.سپس یکی یکی جلو آمده و کارتها را روی تصویر بزرگ نشان می دهند.
در مرحله ی بعدی,دانش آموزان کارتهایی را که از قبل تهیه کرده اند( مانند قله , برق و … )جلو آورده و نشانه های شبیه هم را به صورت ستونی می چینند.مثلا معلم کارت مادر را بالا می چسباند هر دانش آموزی که کارتی دارد که نشانه ی قرمز آن شبیه نشانه ی قرمز این واژه است آن را زیر آن می چسباند.
آموزش نشانه ق با شعر
ما دو نفر برادر غـیر آخـر و آخـر
قد خمیده داریم درسردونقطه داریم
قـ غیرآخررانگاه کن کنارقند و قندون
ق آخرچه خسته توی اُتاق نشسته
نحوه تدریس نشانه ق در روز تدریس نشانه "ق" وسایل داخل آشپزخانه مثل قوری، قندان، بشقاب و قاشق را
به کلاس بردم و روی میز جلوی بچه ها قرار دادم. و سپس از آن ها خواستم نام هر
وسیلهرا با صدای بلند بیان کنند و خودم هر کلمه را به گونه ای که نشانه "ق" با شدت
بیشتری تلفظ شود، بیان میکردم.تا این نشانه در ذهن دانش آموزان تداعی شود
و منظورتدریسم را بیان کنم. سپس به حیاط مدرسه رفتیم و بچه ها در یک صف قرار
گرفتند تابخش کردن را تمرین کنیم. و کلمات را همراه با بازی، و دست زدن بخش
میکردیم که اینکار فوق العاده برای آن ها جذاب بود و مشارکت بیشتری در زمینه
یادگیری نشان میدادند.
در حال نمایش وسایل آشپزخانه:
در حال بخش کردن کلمه "قرقره"
بعد از بخش کردن به سراغ صداکشی کلمات میرویم، ابتدا کلمات را بزرگ با سنگ بر
روی زمین دانش آموزان نوشتند سپس شروع به صداکشی کردند به این صورت که با
گفتن هر نشانه باید بر روی آن نشانه پرش کنند.
در صداکشی ایم نکته برایم خیلی جالب بود که بچه ها با ذوق فراوان میپریدند و
ابتدا تصویر بزرگ کتاب را در دید دانش آموزان قرار می دهیم و از آن ها میخواهیم که با اجازه گرفتن از معلم,هرآنچه را که می بینند بیان کنند.سپس از دانش آموزان میخواهیم تا در گروه هایشان با هم مشورت کنند و هر آنچه را که قبلا بیان نکرده اند,بگویند.
دانش آموزان را هدایت کنید تا دریابند که ِا در اول با – در وسط و ـه ه در آخر کلمه ها با هم فرق دارند. سپس آن ها را هدایت کنید تا برای نشانه ها اسم بگذارند.
طریقه ی نوشتن این نشانه و جایگاه نقطه ها را به درستی آموزش بدهید. از شعرهای مرتبط برای جذابیت بیشتر استفاده کنید.
در جدول الفبا کارت نشانه ی اِ – ـه ه را در جای خود قرار دهید.
با اشاره ی دست و آهنگین آن ها را با هم ترکیب کنید و از دانش آموزان بخواهید برای هر کدام مثال بزنند.
به هر گروه چند کارت کلمه بدهید تا در گروه بخوانند و آن ها را با توجه به نشانه ی اِ – ـه ه طبقه بندی کنند.
ابتدا تصویر بزرگ کتاب را در دید دانش آموزان قرار می دهیم و از آن ها میخواهیم که با اجازه گرفتن از معلم,هرآنچه را که می بینند بیان کنند.سپس از دانش آموزان میخواهیم تا در گروه هایشان با هم مشورت کنند و هر آنچه را که قبلا بیان نکرده اند,بگویند
حال معلم از دانش آموزان میخواهد تا برای تصویر,داستانی بسازند . یکی از دانش آموزان این کار را انجام میدهد.
نشانه را به بچه ها نشان می دهیم و می گوییم که شبیه کدام یک از نشانه هاست و چند شکل دارد.
کارت های آموزشی:
در این مرحله معلم کارتهای آموزشی کتاب کبک،کبوتر , اردک ، لک لک،گنجشک, کندورا به دانش آموزان نشان می دهد و می پرسد که چه می بنند؟ نشانه قرمز در کجا قرار دارد و چه صدایی دارد بچه ها نیز چند بار آن کلمه و صدای نشانه را تکرار می کنند. سپس یکی یکی جلو آمده و کارتها را روی تصویر بزرگ نشان می دهند.
در مرحله ی بعدی,دانش آموزان کارتهایی را که از قبل تهیه کرده اند( مانند کیک, قاصدک و … )جلو آورده و نشانه های شبیه هم را به صورت ستونی می چینند.مثلا معلم کارت مادر را بالا می چسباند هر دانش آموزی که کارتی دارد که نشانه ی قرمز آن شبیه نشانه ی قرمز این واژه است آن را زیر آن می چسباند.
ابتدا تصویر بزرگ کتاب را در دید دانش آموزان قرار می دهیم و از آن ها میخواهیم که با اجازه گرفتن از معلم,هرآنچه را که می بینند بیان کنند.سپس از دانش آموزان میخواهیم تا در گروه هایشان با هم مشورت کنند و هر آنچه را که قبلا بیان نکرده اند,بگویند
حال معلم از دانش آموزان میخواهد تا برای تصویر,داستانی بسازند . یکی از دانش آموزان این کار را انجام میدهد.
نشانه را به بچه ها نشان می دهیم و می گوییم که شبیه کدام یک از نشانه هاست و چند شکل دارد.
کارت های آموزشی :
در این مرحله معلم کارتهای آموزشی کتاب( چشم , گوش, انگشت )را به دانش آموزان نشان میدهد و می پرسد که چه میبنند؟نشانه قرمز در کجا قرار دارد و چه صدایی دارد بچه ها نیز چند بار آن کلمه و صدای نشانه را تکرار میکنند.سپس یکی یکی جلو آمده و کارتها را روی تصویر بزرگ نشان می دهند.
در مرحله ی بعدی,دانش آموزان کارتهایی را که از قبل تهیه کرده اند( مانند شیر , هشتو … )جلو آورده و نشانه های شبیه هم را به صورت ستونی می چینند.مثلا معلم کارت مادر را بالا می چسباند هر دانش آموزی که کارتی دارد که نشانه ی قرمز آن شبیه نشانه ی قرمز این واژه است آن را زیر آن می چسباند.
فلش کارت های درس را بین گروه ها پخش کنید و از دانش آموزان بخواهید با توجه به تصویر کلمات را بخوانند ، با آن کلمه جمله بسازند و به صدا و جای نشانه ی قرمز توجه کنند.
دانش آموزان را هدایت کنید تا دریابند که ایـ در اول با یـ در وسط و ی در آخر کلمه ها با هم فرقدارند. سپس آن ها را هدایت کنید تا برای نشانه ها اسم بگذارند.
طریقه ی نوشتن این نشانه و جایگاه نقطه ها را به درستی آموزش بدهید. از شعرهای مرتبط برای جذابیت بیشتر استفاده کنید.
برای ای مستقل (تنها) می توانید بیان کنید که در این خانواده نشانه ی ای مستقل (تنها) به دلیل شغلشکه شعبده بازی هست مجبوره به شهرهای دور مسافرت کنه به همین خاطر از خانواده اش جدا شدهتنهاست و مستقل زندگی می کنه. فقط زمانی ظاهر میشه که صدای رمزش رو بشنوه. صدای رمزشچیه؟ (صدای ـه ه).
صامت های خوانده شده را در جای مناسب بنویسید.
با اشاره ی دست و آهنگین آن ها را با هم ترکیب کنید و از دانش آموزان بخواهید برای هر کدام مثالﺑﺰﻧﻨﺪ.
ﺑﻪ ﻫﺮ ﮔﺮوه ﯾﮏ ﮐﺎرت ﮐﻠﻤﻪ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ در ﮔﺮوه ﺑﺨﻮاﻧﻨﺪ و آن را روی ﭘﺮﭼﻢ ﺧﻮد ﺑﻨﻮﯾﺴﻨﺪ.